Правоохоронці затримали двох підозрюваних у вбивстві київського музиканта (фото)

5.12.2020, 16:53
90863

Правоохоронці затримали двох осіб, яких підозрюють в умисному вбивстві київського музиканта Олександра Дерев’янка.

Читайте також: Констатували смерть та загорнули в пакет: у Києві покійник сім годин пролежав на лавці біля під’їзду (відео)

Скоївши злочин, зловмисники планували заховати тіло, заливши його бетоном, повідомляє прес-служба Офісу генерального прокурора.

“Двоє чоловіків з метою заволодіння майном самотнього киянина, а саме коштами, двома квартирами, які належали йому на правах власності, і іншими матеріальними цінностями, розробили план вбивства”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловік у своїй квартирі по вул. І.Мазепи давав уроки музики. Там зловмисники завдали йому тілесні ушкодження, а потім задушили. Після цього вони заволоділи документами на нерухомість.

“Надалі, з метою приховування слідів злочину, обмотали тіло вбитого чоловіка поліетиленовими пакетами, ковдрою, картоном і іншими речами і вивезли в один з гаражних кооперативів у Київській області. Там в підвальному приміщенні вони мали намір заховати тіло, заливши бетоном”, – поінформувала прес-служба відомства.

Затриманим висунуто підозру за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів (п. 6 п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України). До суду направлено клопотання про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Слідчі дії тривають.

У ЗМІ з’явилася інформація, що жертвою злочинців був 65-річний музикант Олександр Дерев’янко.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com