Правоохоронці знайшли автомобіль вбивць вінницьких поліцейських: розслідування триває

21.04.2024, 10:00
157643

У Вінницькій області знайдено транспортний засіб, на якому пересувалися підозрювані у розстрілі поліцейських, розшук самих нападників продовжується, їм загрожує довічне ув’язнення.

Читайте також: На Вінничині невідомі розстріляли поліцейських (відео)

Про це повідомив в ефірі телемарафону керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони південного регіону Олексій Рихлюк. “Вінницькою спеціалізованою прокуратурою у сфері оборони південного регіону здійснюється процесуальне керівництво за фактом розстрілу працівників поліції за ознаками правопорушення за ст. 348 Кримінального кодексу. На даний час проведено огляд місця події, вилучено речові докази та допитані  встановлені прямі свідки”,– розповів він.

Керівник Вінницької спеціалізованої прокуратури зауважив, що знайдено транспортний засіб на якому пересувалися підозрювані.

“На території Вінницької області було виявлено транспортний засіб, за допомогою якого переміщувалися підозрювані особи. Також на тому ж місці виявили боєприпаси, які відносяться до військового майна”, – розкрив подробиці Рихлюк.

Він додав, що на даний час на території Вінницької та суміжних областей проводиться ряд оперативно-розшукових заходів, з метою встановлення місця перебування підозрюваних. Згідно ст. 348 Кримінального кодексу, підозрюваним загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі або довічне.

“Можу зазначити, що дані особи є військовослужбовцями ЗСУ”,– сказав Рихлюк.

Також він звернувся із закликом до громадян, якщо хтось володіє будь-якою  важливою інформацією, зателефонувати за номером 102.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com