Прем’єр-міністр України на два дні їде до Швейцарії

21.01.2020, 15:50
60503

Прем’єр−міністр України Олексій Гончарук 22 −23 січня перебуватиме з дводенним робочим візитом у Давосі (Швейцарія), де проведе низку двосторонніх зустрічей та візьме участь у щорічному Всесвітньому економічному форумі. Про це повідомляє департамент комунікацій секретаріату Кабінету міністрів.

Читайте також: Зеленський дав шанс Гончаруку

Так, у рамках візиту 22 та 23 січня голова уряду проведе низку двосторонніх зустрічей з лідерами іноземних держав та міжнародних організацій, а також з представниками міжнародного бізнесу.

“22 січня заплановані двостороння зустріч Гончарука з прем’єр−міністром Фінляндії Санною Марін, президентом Європейського банку реконструкції та розвитку Сумою Чакрабарті, а також засідання Національної інвестиційної ради України під головуванням Гончарука. В цей день прем’єр проведе низку зустрічей з представниками міжнародного бізнесу та найбільшими міжнародними інвесторами”, − зазначили в уряді.

23 січня о 7:30 (за місцевим часом) запланований виступ Гончарука під час Українського сніданку в Давосі, організованого Фондом Віктора Пінчука.

Нагадаємо, 21 січня у швейцарському Давосі відкривається Всесвітній економічний форум, який триватиме до 24 січня.

Як зазначається на  офіційному сайті форуму , очікується, що в цьому році в Давос приїдуть 3000 лідерів з 117 країн. Серед запрошених гостей − президент США Дональд Трамп, канцлер ФРН Ангела Меркель, прем’єр−міністр Італії Джузеппе Конте, канцлер Австрії Себастьян Курц.

Україну на ВЕФ представить Президент Володимир Зеленський, який прибуде до Швейцарії 22 січня.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com