Президент Зеленський розповів про що говорив із Нетаньяху

20.08.2019, 09:32
38050

Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки зустрічей з прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу.

Читайте також: Зеленський і Нетаньяху вшанували пам’ять загиблих у Бабиному Яру

Відповідний допис Зеленський залишив на своїй сторінці у “Фейсбуці”.

“Це була історична зустріч. Перший за довгі роки візит ізраїльського лідера на українську землю. Дуже радий знайомству з Беньяміном Нетаньягу, у якому я відчув надійного партнера та друга України. Нам є чого вчитися один в одного. Ізраїль для нас завжди буде прикладом того, як треба захищати свою землю та берегти життя своїх бійців, своїх громадян”, – зазначив гарант.

Також Володимир Зеленський заявив, що “співпраця України та Ізраїлю виходить на новий рівень” і перерахував укладені домовленості:

“По-перше, ми очікуємо ратифікації Угоди про вільну торгівлю новим складом Кнесету після виборів 17 вересня. Це збільшить обсяги торгівлі між нашими країнами.

По-друге, підписано чотири важливі документи, які розширять контакти між Україною та Ізраїлем в освіті, культурі і спорті. Крім того, чекаємо на тісну співпрацю в агросекторі.

По-третє, я запросив ізраїльські компанії приходити працювати в Україну: будувати дороги та інфраструктуру, вкладати в медицину, освіту, енергозбереження та, звісно, в ІТ. У наступні п’ять років ми будемо стрімко зростати, тож Україна сьогодні – найпривабливіше місце для стратегічних інвесторів.

Читайте також: Дружина Нетаньяху по дорозі в Київ влаштувала скандал в літаку і кинула на землю хліб-сіль (відео)

Разом із паном Прем’єр-міністром ушанували пам’ять жертв Голокосту в Бабиному Яру. Це – справа спільної пам’яті наших народів, справа майбутнього, у якому не буде місця нетерпимості та насильству.

Україна має стати світовим брендом прогресу, інновацій та технологій. Цьому ми присвятимо п’ять найближчих років. Упевнений, що партнерство з Ізраїлем дасть нам можливість пришвидшити досягнення цієї мети”, – написав Президент.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com