Проблема мобінгу: кожен шостий школяр стає жертвою агресії (відео)

9.02.2019, 13:12
11147

Бійки, штовханина та цькування: для багатьох дітей школа стає місцем справжніх тортур – як фізичних, так і психічних. Кожна шоста дитина піддається булінгу з боку оточення.

Читайте також: В Україні хочуть заборонити домашні завдання в школах

Згідно спеціальної оцінки PISA щодо навчального середовища та навчальної поведінки понад півмільйона учнів у всьому світі, майже кожна шоста дитина регулярно стає жертвою масового залякування в школі. Один з десяти тінейджерів скаржиться на те, що він став жертвою висміювання і пліток, а 2,3% респондентів заявили, що їх били та штовхали в школі.

Питання мобінгу набирає все більшого розголосу в країнах Європи та США. Щодо України, то цю проблему доволі неохоче висвітлюють в пресі, так ніби це звичайні речі в школі, на які варто закрити очі. Останнє відео побиття дівчинки-школярки запостив на свої сторінці користувач Facebook Malinovskij Artur. Хлопець благає ЗМІ звернути увагу на проблему булінгу. Жорстокість підлітків не має меж, над бідною дівчиною сильно познущались, а на питання, чи понесе хтось за це відповідальність, залишається відкритим.

“Пост-емоція! Я тримався, чесно. Я не знаю скільки часу ці “виродки” (вибачаюсь) знущались над цією дівчиною. Я не захищаю нікого, намагаюсь мислити критично. Для мене досі загадка, чому опікунка відтягує написання заяви на цих . Чому не “кричить” про це всій Україні (аби десь якесь дибілятко якщо і надумало робите схоже, знало, що просто так, такі дії не пройдуть безкарно).

Журналісти! Я молю вас писати про це постійно, знімати передачі поки цим моральним покидькам не назначать покарання! Вам це нічого не вартує! А то лише знімаєте передачі, де чоловік зраджує дружині, а про справжню біду, ні! ЦЕ – НЕНОРМАЛЬНО!”

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com