Продавав наркотики через Telegram: житель Тернопільщини будучи в СІЗО організував продаж наркотиків у трьох областях (фото, відео)

8.10.2020, 20:23
86162

Амфетамін, синтетичні наркотики та марихуану – усе це можна було придбати в Telegram-каналі. Його, перебуваючи в місцях позбавлення волі, створив житель Тернопільщини. Чоловік уже знаходиться під слідством за виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин.

Читайте також: Посадовця Нацполіції у Київській області викрито на хабарі у 500 тисяч гривень (фото, відео)

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області, інформує Цензор.НЕТ.

Організатор незаконного бізнесу перебуває в Чортківській установі виконання покарань.

У травні цього року він через інтернет знайшов чотирьох спільників на свободі.

Вони отримували наркотики поштою на вигадані імена, фасували їх і розміщували “закладки” в Тернополі, Хмельницькому та Вінниці.

“У середньому за день вони могли заробляти від тридцяти до сорока тисяч гривень, залежно від кількості збуту. Під час проведення заходів ми зрозуміли, що готується нова партія наркотичних речовин. Ми прийняли рішення про ліквідацію злочинної діяльності”, – розповів начальник управління стратегічних розслідувань Василь Джиджора.

У наркоторговців вилучили понад кілограм наркотиків – амфетаміну, ПВП-солей і марихуани. Також у них знайшли скретч-картки, банківські картки, записні книжки з клієнтською базою.

Трьом учасникам і організатору повідомили про підозру згідно зі статтею 307 частина 2 і 3 КК. Двом обрано запобіжний захід, ще одного затримали згідно зі статтею 208 КПК, питання щодо четвертого ще вирішується.

Зараз слідчі з’ясовують, хто передав організатору угруповання телефон у місце позбавлення волі.

Житель Тернопільщини з-за ґрат організував продаж наркотиків у 3 областях 01Житель Тернопільщини з-за ґрат організував продаж наркотиків у 3 областях 02Житель Тернопільщини з-за ґрат організував продаж наркотиків у 3 областях 03Житель Тернопільщини з-за ґрат організував продаж наркотиків у 3 областях 04Житель Тернопільщини з-за ґрат організував продаж наркотиків у 3 областях 05

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com