Прокуратура візьметься за приватну клініку в Києві, яка приховала інформацію про інфікованого коронавірусом

20.03.2020, 12:31
67037

У Києві прокуратура ініціювала розслідування за фактом приховування приватною клінікою інформації про пацієнта, інфікованого коронавірусом.

Читайте також: Статую Христа Спасителя засвітили прапорами країн в яких є коронавірус (фото, відео)

Як інформує УНІАН, про це повідомили у прес-службі столичної прокуратури.
“Прокуратура міста Києва ініціювала проведення досудового розслідування стосовно службових осіб приватної медичної клініки, які не повідомили державні органи України про пацієнта, інфікованого коронавірусом”, – йдеться у повідомленні.

Згідно інформацією, оприлюдненою у ЗМІ, киянин, який нещодавно відвідував Швейцарію, зробив тест в одному з приватних медичних центрів столиці. Проте центр не повідомив про позитивний тест пацієнта Міністерство охорони здоров’я та Центр громадського здоров’я. Діагноз підтвердила і надала інформацію державним органам України одна з німецьких лабораторій.

Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 325 Кримінального кодексу України (Порушення правил та норм, встановлених з метою запобігання епідемічним та іншим інфекційним хворобам, а також масовим неінфекційним захворюванням (отруєнням) і боротьби з ними, якщо такі дії спричинили або завідомо могли спричинити поширення цих захворювань).

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com