Прокуратура закрила кримінальне провадження проти керівника Волинської митниці ДФС

6.07.2018, 13:49
3322

Слідчі прокуратури Рівненської області закрили кримінальне провадження відносно начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького, якому закидали одержання хабаря.

Про це на своїй Фейсбук-сторінці написав адвокат Артур Мартіросян, – повідомив власкор IA ZIK.

Нагадаємо, 19 серпня 2017 року інформаційний простір сколихнула новина про затримання прокуратурою Волинської області начальника Волинської митниці Віктора Кривіцького В.Б. Згодом йому повідомили про підозру.

“Після відмови судом прокуратурі в обранні запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Кривіцькому В.Б., справа була відібрана в слідчих Киричука М.Ю. за нефективне розслідування та передана в слідчий відділ прокуратури Рівненської області. Майже рік тривало слідство в данному проваджені, і от сьогодні, я отримав постанову про закриття кримінального провадження відносно Кривіцького В.Б. та інших”, – заявив Мартіросян.

Він додав, що готуватиме позови про відшкодування завданої шкоди та заяви про злочини, в яких нами буде поставлено питання про притягнення посадовців волинської прокуратури до кримінальної відповідальності за фабрикування матеріалів кримінального провадження відносно Кривіцького.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com