Прокурора Тернопільської області Петришина звільнили за два дні після призначення: причина

17.09.2020, 13:33
84371

Новопризначеного прокурора Тернопільщини Миколу Петришина у четвер звільнили з роботи після скандалу, розголос про який розійшовся у ЗМІ.

Читайте також: Новопризначений прокурор Тернопільщини пообіцяв “їб*ти як тупих свиней” підлеглих, які не будуть йому підкорятися, – Маселко

Як передає Укрінформ, про звільнення прокурора кореспондентові Укрінформу повідомила прессекретар обласної прокуратури Леся Долішня.

“Можу офіційно підтвердити, що Миколу Петришина звільнено з посади керівника Тернопільської обласної прокуратури за власним бажанням”, – сказала Долішня.

Вона також додала, що Петришина із займаної посади звільнено із 17 вересня.

Як стало відомо, в день свого призначення Микола Петришин влаштував банкет, на якому, за даними ЦПК, він змушував своїх підлеглих обіцяти “виконувати всі його накази”. Наступного дня прокурор заявив, що ніякого банкету не було і що він нічого не вживав.

Варто зазначити, що напередодні на своїй сторінці у Фейсбуці активіст Олександр Лєменов опублікував інформацію про те, що Петришин влаштував пиятику у своєму кабінеті і грубо принижував колег.

Як повідомляло агентство, родина новопризначеного прокурора Тернопільської області – 30-річного Миколи Петришина володіє трьома квартирами, будинком та земельною ділянкою, що засвідчує електронна декларація прокурора.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com