Пропаганда насильства й сексизму: Арестович втрапив у скандал через висловлювання на семінарах

28.09.2023, 12:03
147428

Ексрадник Офісу президента Олексій Арестович займається пропагандою сексизму й насильницьких ідей. Це відбувається на закритих психологічних семінарах.

Читайте також: Ляшко пояснив, коли жінкам з медосвітою потрібно стати на військовий облік

Про це розповіли журналістки Яна Брензей та Емма Антонюк на своєму YouTube-каналі “Палає”.

На своїх закритих семінарах Арестович називає жінок “істотами”, натомість  чоловіків – “ідолами”.

“Жінка на чоловіка повинна дивитися, як на ідола. І вимазувати періодично своєю жертовною кров’ю йому губи”, – каже Арестович.

За словами експосадовця, жінки абсолютно “неврівноважені”. І загалом, будь-яку проблему з ними, на переконання Арестовича, можна вирішити за допомогою грошей. Він запропонував змоделювати ситуацію, в якій жінка кричить на чоловіка, дряпає його, намагається “випити всі соки” і зробити його винним.

“І каже: “Скажи хоч що-небудь, сволото!”. Що ви повинні робити? Варіантів кілька – відійти трохи далі, кинути гаманець, сказати “Іди, купи собі все, що хочеш”. Варіант два – обійняти її мовчки. І варіант три – обійняти і тра***ти”, – заявляє він.

Ба більше, на думку Арестовича, всі чоловіки бажають задушити жінку. Він запропонував хлопцям чесно в цьому зізнатися.

“От скажіть, що хочеться зробити з цими істотами? Придушити! Причому душити, не відпускаючи. Спочатку, звісно, хочеться тра***ти, а коли набридне, чи звикли, чи наїлися, далі хочеться придушити на**й, щоб її ніколи не було. І після цього не розмикати пальців роки три, доки гарантовано не задушиш. Із цим їхнім ниттям, тривожністю, спробами контролювати, каструвати, нікуди не пускати”, – констатував він.

Щоправда, Арестович таки згадав про кримінальну відповідальність. Попри це, він вважає такі дії “довготривалим задоволенням”.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com