Проросійський президент Хорватії вляпався у скандал: “Україна нам не союзник”

21.12.2022, 09:32
132849

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович втрапив у скандал, заявивши, що “Україна нам не союзник”. Це він сказав, коментуючи навчальну місію ЄС для українських військових.

Читайте також: Актор Андрієнко заявив, що “Кролики”-зрадники Данилець та Мойсеєнко перебувають у Києві (фото)

Про це він сказав під час виступу, пише Вljesak.info.

Ба більше, хорватський президент заявив про тиск на його державу. Також він згадав статус кандидата в ЄС. Міланович заявив, що Україна отримала його несправедливо.

“Україна не союзник. Це намагаються зробити силою. Їй цинічно надають статус кандидата в ЄС. Це сьогоднішній ЄС. На жаль, нуль”, – заявив Міланович.

Також очільник Хорватії згадав прем’єра Андрія Пленковича, який виступає за схвалення навчальної місії для військових України. Міланович назвав його “соціопатом, який пропхнув у парламент підготовку українських солдатів”. Він запропонував хорватському міністру вирушити воювати до України.

Варто зазначити, що позиція уряду та парламегнту Хорватії в питанні навчання українських військових за місією ЄС на своїй території розділилася. Так, хорватський парламент у п’ятницю, 16 грудня, відкинув пропозиції уряду країни щодо навчання українських військових у рамках місії EUMAM Ukraine.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com