Проткнув вилами і кинув у багаття: у Кривому Розі судитимуть поліцейського-живодера

1.02.2020, 16:45
61586

У Кривому Розі поліцейський жорстоко напав на безпритульного собаку. Він проштрикнув вилами тварину, а потім кинув її у багаття. Про це повідомляє пресслужба ДБР.

Читайте також: Жорстокий шкуродер: у Шостці знайшли кілька мішків із убитими собаками та котами

Слідчі Державного бюро розслідувань направили до суду обвинувальний акт стосовно співробітника Криворізького відділу поліції.

“2 березня 2019 року до поліцейського та його малолітнього сина на відстань близько 2 метрів підійшов безпритульний собака і почав гавкати. Правоохоронець, який у цей час прибирав територію біля свого будинку, вдарив тварину вилами. Після цього відвів сина у будинок, а сам повернувся на вулицю. Наздогнав пса та встромив у нього вила, підняв та жбурнув у багаття, яке розвів незадовго до інциденту. Від загибелі тварину врятували очевидці події”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронець обвинувачується у жорстокому поводженні з твариною (ч. 3 ст. 299 Кримінального кодексу України). Якщо провину доведуть, то обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com