Проти Зеленського організували провокацію: концерт “95 кварталу” у Києві “замінували”

14.03.2019, 15:18
16358

Вчора ввечері, 13 березня, в столичну поліцію подзвонив якийсь анонім і заявив що в Палаці “Україна”, де проходив концерт студії “Квартал 95”закладена бомба.

Читайте також: “Влада пробила чергове дно”, – Зеленський заявив, що проти нього і “95 Кварталу” порушили кримінальну справу (відео)

Поліція не проігнорувала цей дзвінок (хоча і були підстави вважати, що це провокація). І на Велику Васильківську були стягнуті спеціальні служби і вибухотехніки.

В результаті огляду приміщень Палацу “Україна” вибухових пристроїв, вибухових речовин або схожих на них предметів не виявили. Організатори концерту написали письмову розписку, що вони відмовляються від евакуації людей. На їхню думку охоронці комплексу оглядають всіх відвідувачів на предмет наявності заборонених предметів. І під час таких перевірок нічого підозрілого виявлено не було.

На думку організаторів, найімовірніше проти кандидата в президенти Володимира Зеленського була організована провокація, з метою зірвати концерт. Поліція за даним фактом почала розслідування за ст.259 КК України – Завідомо неправдиве повідомлення про вибух.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у Facebook та Telegram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com