Проводять розвідку, навчання та ведуть обстріли: в Генштабі розповіли, що відбувається на кордоні з Білоруссю

19.08.2022, 20:32
125997

Росіяни не припиняють авіаційни та ракетні удари по цивільних об’єктах на всій території Україні. Водночас на Волинському та Поліському напрямках ознак створення наступальних угруповань не виявлено.

Читайте також: Ердоган і Гуттереш привезли Зеленському таємні вимоги Путіна – експерт

Про це повідомили в пресслужбі Генштабу ЗСУ.

Як зазначається, армія та військово-повітряні сили Білорусі проводять навчання підрозділів.  Зберігається загроза завдання противником ракетних та авіаційних ударів з території і повітряного простору цієї країни.

“На Сіверському напрямку зі ствольної артилерії ворог обстріляв цивільну та військової інфраструктуру в районах населених пунктів Пушкарі Чернігівської області та Миропілля і Павлівка на Сумщині. На Харківському напрямку російські вбивці здійснювали вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Харків, Протопопівка, Петрівка, Слатине, Великі Проходи, Коробочкине, Мілова та Гусарівка. Завдали авіаційних ударів біля Старого Салтова і Явірського. Ворог підтримує високу інтенсивність ведення розвідки БпЛА”, – розповіли в Генштабі ЗСУ.

Там також додали, що окупанти намагалися покращити тактиче положення неподалік Питомника, отримали відсіч та відступили. Здійснили дистанційне мінування місцевості в районах Старого та Верхнього Салтова.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com