Прикордонники ліквідували групу “вагнерівців” у Бахмуті

12.03.2023, 09:21
137171

У Бахмуті Донецької області тривають запеклі бої з російськими окупантами. Днями військовослужбовці прикордонного підрозділу Луганського загону провели позиційний бій з ворожими силами в районі одного з промислових підприємств.

Читайте також: Битва за Бахмут: попри можливий відхід українських військ, війна в місті може ще більше виснажити російські сили – ISW

“Напередодні українські оборонці витримали кілька штурмових атак загарбників. Для продовження наступу російські найманці закріпились в одному з цехів та накопичували сили. Для знищення осередку окупантів прикордонники завдали контрудару. Так, наші бійці зі станкового гранатомета СПГ-9 знищили кулеметника, який прикривав підхід до споруди”, – йдеться у повідомленні Державної прикордонної служби.

Зазначається, що в прорив пішла група наземної розвідки охоронців кордонів. Українські захисники ліквідували групу “вагнерівців”.

“Для ураження резерву противника охоронці кордонів облаштували засідку. З настанням темряви на штурмовиків, які саме підходили на передову, чекав сюрприз. Снайпери-прикордонники знешкодили шість окупантів”, – додали в ДПСУ.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com