Прикордонники не впустили до України журналістку російського каналу НТВ

14.12.2019, 16:42
56630

У міжнародному аеропорту “Бориспіль” прикордонники не пропустили в Україну кореспондента російського телеканалу НТВ Олександру Тонких.

Читайте також: “Своїми руками готуєте революцію”: Звіробій пригрозила Зеленському через приїзд росЗМІ в Україну

Як повідомляє Держприкордонслужба, сьогодні вранці жінка прибула до України рейсом зі Стамбула.

“Як з’ясувалося, вона працює журналістом одного з російських телеканалів та висвітлює соціальні теми. Під час прикордонного контролю громадянка також зазначила, що на тимчасово окупованих територіях України вона ніколи не була. Однак українські прикордонники перевірили її слова ретельніше і встановили обман. Зокрема, було встановлено факт незаконного в’їзду/виїзду на територію окупованого Криму, що потім підтвердила і сама мандрівниця”, – сказано у повідомленні.

За порушення вимог закону “Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України” журналістці відмовили у перетині кордону і заборонили в’їзд в Україну на 3 роки. У відомстві нагадали, що вчора вранці прикордонники не пропустили в Україну ще одного російського журналіста – представника того ж самого телеканалу.

Загалом з початку року виявлено понад 5 тис. фактів порушення особами порядку в’їзду/виїзду з/до тимчасово окупованих територій. За ст.204-2 КУпАП стосовно порушників складено більш як 4,2 тис. адмінпротоколів. Водночас, як повідомляє телеканал НТВ, в Україну не пропустили кореспондента телеканалу Олександру Тонких. Сама Тонких в ефірі телеканалу НТВ, вона досі перебуває в аеропорту “Бориспіль”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com