Прикордонники стріляли в контрабандистів на кордоні з Румунією

20.02.2019, 21:48
13029

Стріляли у зловмисників, яких виявили недалеко від кордону в Чернівецькій області. Відкрити вогонь довелося через те, що була загроза заволодіння зброєю. Про це повідомив прес-секретар глави Держприкордонслужби України Олег Слободян в Facebook.

Читайте також: Опублікували відео, як учасники “Автоєвросили” затримали п’яних прикордонників (відео)

20 лютого в районі населеного пункту Красноїльськ в Чернівецькій області на кордоні з Румунією співробітники Державної прикордонної служби України (ДПСУ) поранили двох зловмисників, які напали на них.

“Від прикордонного наряду надійшла інформація про виявлення в тилу ділянки великої групи (понад 10 осіб) з пакетами сигарет, яка рухалася в напрямку кордону. Побачивши прикордонників, невідомі кинули пакети з сигаретами (близько 20 ящиків) і кинулися навтьоки. Але вже через кілька хвилин , зрозумівши, що кількісно їх набагато більше, ніж прикордонників, повернулися, щоб застосувати силу проти наряду і відбити кинуті ящики “, – написав він.

Він підкреслив, що прикордонникам довелося стріляти “з метою припинення незаконних дій порушників і недопущення передумов до заволодіння зброєю”.

“У результаті двоє людей отримали кульові поранення нижніх кінцівок. Дані громадяни вже доставлені в міську лікарню. Прикордонники поінформували про інцидент поліцію та інші правоохоронні органи. Підкреслюємо, що опір законним діям прикордонників під час виконання останніми обов’язків по охороні кордону неприпустимо”, – зазначив Слободян .

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com