Притула вразив історією про найбільшу пожертву на армію

21.12.2020, 19:50
91875

Сергій Притула розповів про суму найбільшої пожертви на потреби армії від українки, яка не захотіла розкривати своє ім’я. Політик і волонтер назвав жінку пані Наталя, яка за віком “трохи молодша за його маму”.

Читайте також: Притула розповів про пропозиції, які йому робили Зеленський та Єрмак

Колишній шоумен розмістив у своєму Facebook пост з подякою і відео, на якому видно результати “роботи” воїнів ЗСУ, що борються з ворогом завдяки таким людям, як пані Наталя.

Притула пише, що після довгої переписки з жінкою, яка хотіла зробити пожертву (суму тоді він ще не знав), вони нарешті зустрілися.

“Пані Наталя була дуже наполегливою і, зрештою, в один чудовий день приїхала на знімальний майданчик. Запросив гостю у гримерку, кава-чай… Пані Наталя виявилась скромною та цікавою співрозмовницею. Про вік говорити не прийнято, але, підозрюю, трохи молодша за мою маму. Львів’янка, яка вже достатньо довго живе у столиці. Трохи розказала про себе, багато випитувала про потреби військових”, – пише Притула.

Під кінець розмови пані Наталя попросила скерувати її пожертву на якісь корисні придбання. Можливо, на потреби снайперів.

“Після цього вийняла з сумочки і поставила на стіл 60 000 доларів. Ні, я не помилився ні у кількості нулів, ні у валюті. 60 000 доларів!” – не стримав емоцій Притула.

Він зазначає, що ця пожертва не просто є найбільшою, яку він отримував за роки війни. Вона дорівнює 30% від усіх коштів, які було зібрано ним за увесь 2020 рік.

“Це ще й найкраща відповідь усім тим, хто ретранслює наративи російської пропаганди про те, що українці втомились від війни! Я переконаний, що за подібним вчинком стоїть якась історія. Але я не мав жодного морального права лізти людині в душу і докопуватись, що це за історія. Я тільки ще раз перепитав тремтячим голосом, чи пані робить цей вчинок свідомо, – пише Сергій Притула. – Пані Наталя усміхнулась, радше очима, ніж устами, і сказала, що це її свідомий і бажаний вклад у боротьбу з ворогом, і що вона щаслива, що може в такий спосіб підсилити нашу Армію”.

Волонтер додав, що жінка не захотіла розкривати свою особу, хоча й заслуговує, аби країна знала своїх героїв у обличчя.

“Я підключав до виконання Вашого замовлення купу фахівців та інструкторів. Ми відійшли від початкового плану витратити ці кошти на снайпінг і скерували їх у не менш ефективну царину. Яка дозволить зберегти багато життів українських воїнів! – дякує Притула. – Завдяки Вам нашим ворогам буде прилітати з нічного неба так, що українська земля буде дрижати і горіти у них під ногами! Десь так, як зображено на відео, яке люб’язно змонтували наші захисники, спеціально, щоб візуалізувати кінцевий результат Вашої пожертви”.

Притула додав до пожертви пані Наталі ще 644 560 гривень. Таким чином у грудні допомога армії склала 2 324 560 грн.

“Окрім цього, прошу усіх бажаючих долучитися до придбання цього місяця ще 5 квадрокоптерів. Бюджет 165 000 грн. І, дуже хотілося б, ще до Нового року придбати одним вузькопрофільним спеціалістам 3 тепловізійні приціли. А це ще плюс-мінус 400 тисяч”, – звертається до українців волонтер.

Загалом, з початку року і до сьогодні, колишній шоумен допоміг зібрати 7 902 577 грн.

Притула додав реквізити, за якими можна допомогти українській армії. З ними можна ознайомитися за посиланням.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com