Притула зізнався, на які гроші живе під час війни

30.03.2023, 18:31
138188

Телеведучий та волонтер Сергій Притула розповів, на які гроші живе під час війни і чи не бере кошти зі свого волонтерського фонду.

Читайте також: У Бахмуті воюють 6 тис. “вагнерівців” – генерал Міллі

Про все це Притула розповів YouTube-каналу “Жовті кеди з Юлією Бориско”.

Нагадаємо, що в Україні благодійні фонди мають право до 20% пожертвувань скеровувати на зарплати для працівників та інші витрати. Однак так вчиняють далеко не всі фонди.

Зокрема, Притула запевнив, що на сьогодні живе на власні гроші. Він розповів, що під час роботи на телебаченні накопичив достатньо для надійної фінансової подушки.

“Минулого місяця вже долари міняв. Насправді я досить непогано заробляв за роки своєї роботи на “Новому каналі” – найбільше серед ведучих. У системі координат українського телебачення, може, у трійці чи п’ятірці був”, – зізнався волонтер.

Він додав, що працюючи і добре заробляючи на телебаченні, мав змогу витрачати, відкладати та навіть інвестувати.

“Я у жовтні 2021 року велику частину сімейного бюджету інвестував у облігації внутрішньої державної позики, і мені звідти непогано капає”, – повідомив Притула.

Водночас він зізнався – певності, що фінансових запасів вистачить до кінця війни, немає. Проте волонтер зазначив, що живе досить скромно та невибагливо.

“Так, сім’я забирає кошти, але на фонді нас годують. Є люди, які на волонтерських засадах нас підгодовують. Ми не витрачаємо гроші на харчування працівників”, – розповів Притула.

Він запевнив, що сам впорається зі своїми витратами, і точно не є тією людиною, якій доведеться на щось фінансово скидатися.

“Я все життя давав собі раду, і далі даватиму”, – сказав волонтер.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

Теги:

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com