“Публіка й успіх – дуже короткочасна історія”, – Злата Огнеєвіч жаліє, що вибрала кар’єру, а не сімейне життя

26.05.2024, 17:05
159270

Українська співачка Злата Огнєвіч відверто розповіла про своє особисте життя.

Читайте також: Ірина Білик закохалася: хто той чоловік, що полонив серце співачки?

Як зізнається виконавиця, нині їй бракує сімейного щастя. Злата поділилася, що свого час ставила творчі успіхи на перше місце, саме тому їй не вдалося побудувати особисте життя. І додає, що шкодує про таке минуле, коли не помічала уваги чоловіків поруч.

“У мене своєї родини немає. Десь вже зараз з’являються такі думки, що це через те, що я поклала все своє життя і час на вівтар сцени. І ці сльози не якогось там нещастя чи жалості до себе, а це туга за тим часом, який вже не повернеш. Можливо, треба було бути більш уважною до чоловіків, які були поруч і не зациклюватися настільки на своїй кар’єрі, тому що зараз мені хочеться родинного затишку, дитини… Цього всього у мене немає. Хочеться, щоб душа зігрілася, але поки що не може. А публіка й успіх – дуже короткочасна історія”, – зі сльозами зізналася Злата в інтерв’ю “Говорить Суханов”.

Злата Огнєвіч / © Тож, артистка порадила всім не концентруватися виключно на роботі й знаходити час для себе та кохання.

“Не повторюйте моїх помилок, не думайте лише про кар’єру і ці сходинки. Думайте про те, що буде вас зігрівати поза сценою – звичайне людське щастя”, – наголосила артистка.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com