Путін привітав українців із річницею перемоги над нацизмом, проігнорувавши Зеленського

9.05.2021, 14:11
96772

У суботу, 8 травня, президент Росії Володимир Путін надіслав привітання з 76-ми роковинами перемоги над нацизмом ветеранам і народам Азербайджану, Вірменії, Білорусі, Казахстану, Киргизії, Молдови, Таджикистану, Туркменістану, Узбекистану, Абхазії, Південної Осетії, а також України і Грузії.

Читайте також: Дружина Лещенка Dj Nastia все ж виступила на секс-вечірці в Росії (фото, відео)

Про це повідомили в пресслужбі Кремля. Примітно, що привітання від лідера РФ отримали президенти всіх цих країн, за винятком України і Грузії, Володимира Зеленського та Саломе Зурабішвілі в Москві проігнорували.

Путін підкреслив, що в цей день народи, що брали участь у Другій світовій війні, шанують подвиг своїх предків, які боролися з ворогом пліч-о-пліч.

“Сьогодні наш моральний обов’язок – дбайливо зберігати і передавати підростаючим поколінням пам’ять про події тих суворих років. Ми повинні разом рішуче протистояти будь-яким спробам спотворити і фальсифікувати історію, переглянути підсумки Великої Вітчизняної війни, виправдати жахливі злочини, скоєні нацистами і їхніми поплічниками”, – сказав глава країни-агресора.

У Кремлі додали, що Путін висловив надію на те, що “традиції братської дружби і взаємовиручки, загартовані в суворі воєнні роки”, завжди будуть основою для побудови конструктивних і добросусідських відносин.

Привітання Путіна громадянам України.
Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com