Путін призначив відповідального за війну в Україні: що відомо про Суровкіна

10.10.2022, 10:02
128913

Російський диктатор Володимир Путін призначив генерала Сергія Суровікіна командувачем військ РФ в Україні. Це фактично перша спроба росіян поставити єдиного командувача для сил окупантів в Україні, за винятком спроб Путіна особисто керувати подіями на фронті.

Читайте також: “Тут жінок не лише б’ють”: рятувальникам Балаклії довелося пройти катівні росіян

Про це розповів військовий оглядач Денис Попович в ефірі Радіо НВ.

“Ми про нього (Суровікіна – ред.) чули у зв’язку з тим, що він командував військами, які наступали на Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Рубіжне навесні-влітку, а відтак він був призначений тому що він має більш-менш “позитивний кейс” на території України. Все ж таки ми пам’ятаємо, що ці міста були захоплені і таким чином ця людина в очах кремлівського керівництва має [певну репутацію]”, — пояснив Попович.

За його словами, це фактично перша спроба росіян поставити єдиного командувача для окупантів в Україні, за винятком спроб російського диктатора особисто керувати подіями на фронті. Фактично у Кремлі знайшли майбутнього винуватця програшу РФ у цій війні.

“Зараз вони цю людину призначали і сподіваються на те, що це може впорядкувати їхні дії. Частково це можливо і так, але проблеми росіян носять системний характер і це не залежить від того, яку людину вони призначать командувати “операцією”, — наголосив Попович.

Експерт каже, що російські Z-патріоти досі істерично сподіваються, що у Путіна в рукаві є якісь козирі у вигляді “запасної” армії, яку ось-ось мають “увести в гру”.

“Усі ці Z-патріоти, як кажуть, вони вважають, що у Путіна десь є там у кишені армія запасна, яка оснащена за останнім словом техніки і ось-ось він має ввести її в гру і тоді всім буде страшно. Так от, такої армії немає і про це свідчить мобілізація, яку він оголосив. Тому все те, що зараз демонструє Росія на полі бою — воно і є “серйозно”. Введено майже всі сили та засоби, включаючи мобілізацію, але окрім ядерної зброї”, — пояснив експерт.

Попович впевнений, що тепер Путіну залишається лише піднімати ставки і продовжувати погрожувати ядерною зброєю.

“Тому все те, що він зараз може зробити — це підвищити ставки ну і ясна річ почати погрожувати використанням ядерної зброї, або з точки зору демонстрації, або не дай боже з точки зору її бойового застосування. Тому я думаю даремно від нього вимагають якихось див на полі бою”, — сказав Попович.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com