Путін та Шойгу посварилися: очільник Кремля демонстративно принизив міністра оборони (курйозне відео)

13.06.2023, 19:03
142147

Російський президент-диктатор Володимир Путін демонстративно принизив міністра оборони Сергія Шойгу. Це сталося у понеділок, 12 черпня, під час відвідин Центрального військового шпиталю ім. Вишневського у Підмосков’ї, де господар Кремля вручив держнагороди окупантам.

Читайте також: Знищення Каховської ГЕС: у Раді підрахували величезну суму збитків

Відео публікує телеграм-каналу News Kremlin.

Журналісти звернули увагу, як очільник Кремля демонстративно обернувся спиною до міністра оборони Сергія Шойгу. Той своєю чергою залишився безпорадно стояти і не знав, що йому робити.

“Путін демонстративно обернувся спиною до Шойгу, який залишився безпорадно стояти. Це курйозна сцена змусила Шойгу виглядати ніяково! Путін принижує свого міністра оборони“, – пише журналіст російської служби BILD Марк Олівер Рюле.

Він нагадує, що раніше Путіна та Шойгу пов’язували тісні стосунки, вони проводили разом багато часу та їздили на відпочинок. Однак тепер Міноборони РФ дедалі більше критикують через невдачі в Україні.

“На думку експертів, Путін хотів би, щоб гнів населення і особливо солдатів був спрямований на Шойгу, а не на нього самого”, – висловився Марк Олівер Рюле.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com