Путініст Філіп Кіркоров цинічно приїхав на Донбас розважати окупантів піснею Ірини Білик

13.02.2024, 22:05
154149

Російський співак-путініст Філіп Кіркоров приїхав до окупованої Горлівки, що розташована в Донецькій області.

Читайте також: Зниження призовного віку може поставити Україну під загрозу, – NYT

Згідно з повідомленнями російських пропагандистів, скандальний артист приїхав до захопленого окупантами міста вранці 13 лютого. Кіркоров нібито привіз до Горлівки гуманітарну допомогу, хоча фотодоказів, звісно ж, немає. Також повідомляється, що путініст зробив подарунки пораненим окупантам і дітям, які перебувають в місцевому дитячому центрі.

На останок путініст ще й заспівав для місцевих жителів. Щоправда, спів Кіркорова змогли почути далеко не всі, а лише “обрані” – поранені окупанти та співробітники однієї з лікарень Горлівки. Ба більше, скандальний співак ще серед інших пісень виконав хіт співачки Ірини Білик “Снег”, який вона 2023 року переклала українською.

Поїздка путініста до Горлівки навряд чи була його щирою ініціативою. Раніше скандальний співак відмовлявся їздити на окуповані території України, за винятком анексованого Росією півострова Крим. Утім, нещодавно в країні-агресорці Кіркоров потрапив під скасування. Це сталося після того, як путініст побував на скандальній “голій вечірці” блогерки Насті Івлєєвої. Ймовірно, поїздкою на Донбас Кіркоров планує відбілити свою репутацію та знову без перешкод заробляти кроваві рублі.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com