Радикал Ляшко з командою увірвався на засідання Кабміну, погрожуючи Прем’єру (відео)

20.03.2019, 14:12
17224

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко разом з групою народних депутатів зі своєї фракції перервав сьогоднішнє засідання Кабінету міністрів, вимагаючи не продовжувати контракт з головою правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України” Андрієм Коболєва.

Читайте також: Коболєв залишається: голові “Нафтогазу” продовжили контракт

Про це повідомляє Цензор.НЕТ.

“На якій підставі ви продовжуєте контракт з Коболєва? Ви для чого продовжуєте контракт?”, – запитав у прем’єр-міністра Володимира Гройсмана Ляшко.

В результаті засідання Кабміну переросло в емоційну дискусію.

“Я хочу, щоб країна була багатою, але багатою тоді, коли люди будуть багатими. А для цього потрібно приймати відповідальні рішення, а не просто говорити на ефірах хороші речі”, – відповів Гройсман Ляшку. Він зазначив, що підпише контракт з “Нафтогаз” з чіткими умовами, серед яких зменшення зарплати вдвічі.

“Через місяць не буде Петра, подивимося де ти будеш?” – заявив в ході дискусії Ляшко віце-прем’єр-міністру Геннадію Зубко.

Ляшко назвав свої три вимоги до уряду: не підписувати контракт з Коболєвим, поки керівництво “Нафтогазу” не поверне 1,5 млд грн, які собі виплатили у вигляді премій, поміняти порядок нарахування субсидій, прийняти закон, щоб Україна не купувала імпортне вугілля і нафту.

“Спасибі, що завітали до нас”, – сказав Гройсман.

Ляшко з командою залишив засідання.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com