Рак путіна може бути наслідком травми? Відомі нові нюанси хвороби диктатора

26.06.2022, 09:33
122725

Максимум, скільки залишилося жити політику, це пара-трійка років

Проблеми зі здоров’ям російського диктатора володимира путіна постійно стають предметом обговорення багатьох людей в останні півроку. Дедалі частіше звучить діагноз “онкологія”, проте її приписують внутрішнім органам політика. При цьому джерела часто забувають про давно відомі проблеми путіна зі спиною, якою він регулярно ушкоджував, катаючись на конях.

За словами колишньої депутатки держдуми рф Марії Максакової-Ігенбергс, патологію хребта було діагностовано у російського лідера ще в 2011 році. Тоді в росії з’являлися перші апарати, які проводять ПЕТ КТ-дослідження спини, і серед її знайомих були люди, які обстежували самого путіна.ї

Читайте також: Зеленський звільнив відразу 5 послів України, зокрема в Грузії та Словаччині

“Ту мить, коли до них прибув пацієнт номер один, вони дружно проклинали, — згадує жінка. — Вони розуміли, що стали носіями інформації і, закочуючи очі до стелі, напівпошепки давали мені зрозуміти […], що там надзвичайно агресивна патологія хребта”.

Через 11 років, протягом яких путін інтенсивно намагалися вилікувати, стає зрозумілим зворотнє. Максакова-Ігенбергс переконана, що російський диктатор страждає від раку, який “атакував” саме спину. Вона стверджує, що відсутність чітко помітних вій та брів, швидше за все, підтверджує використання променевої або хіміотерапії.

“Голос невпізнанний, ймовірно, від кумулятивного ефекту гормональних препаратів, від них же, ймовірно, застій лімфи, що хибно приймається або навмисно видається за ботокс”, — каже жінка.

Вона схильна довіряти прогнозам британських джерел, які дають путіну не більше двох-трьох років життя при такому захворюванні.

Зазначимо, що володимир путін у молодості дуже любив кінні прогулянки. Відомо про кілька його серйозних падінь з коня, які й могли призвести до проблем зі спиною.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com