Ракетний удар по Дніпру: загиблих уже 20

15.01.2023, 08:31
134189

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі 14 січня знову зросла. Станом на 8:51 неділі, 15 січня, відомо про 20 загиблих людей. Раніше повідомлялося про 17 жертв.

Читайте також: У ЗСУ розкрили деталі сьогоднішньої ракетної атаки Росії по Києву

Про це у Telegram повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

“20 невинних жертв…”, – написав Резніченко.

Очільник Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що поліція та ДСНС продовжують пошуки зниклих безвісти – це щонайменше 37 осіб.

“Станом на ранок відомо про 20 загиблих, серед них – 1 дитина, 73 людини поранені, вдалося врятувати 38 осіб, з них 6 дітей – їх дістали з-під завалів та зі зруйнованих секцій будинку, які не обвалилися. Російська ракета знищила 72 квартири мирних мешканців Дніпра. 164 квартири пошкоджено. Зараз потрібно переселити мешканців щонайменше 236 квартир – це понад 400 людей, які жили в цьому будинку та поруч”, – написав він.

Нагадаємо, 14 січня у Дніпрі пролунав вибух: ворожа ракета поцілила у житловий будинок.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону повідомив, що росіяни вдарили по Дніпру ракетою Х-22. А запуски були з Курська та району Азовського моря.

Президент України Володимир Зеленський заявив про те, що всі причетні до удару по житловому будинку у Дніпрі 14 січня нестимуть відповідальність.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com