Ракицький повідомив про завершення футбольної кар’єри у збірній України

6.11.2019, 11:12
50737

Захисник пітерського клубу “Зеніт” Ярослав Ракицький оголосив про завершення кар’єри в збірній України.

Читайте також: Голова Федерації футболу краде бюджетні гроші – ЗМІ

Про це футболіст написав на своїй сторінці в Instagram.

“Вітаю збірну України із виходом на Євро-2020, бажаю успіхів, хлопці, ви молодці, гра класна. 10 років тому я дебютував за головну команду, а сьогодні кажу “до побачення”. Я йду зі збірної України. Я чекав виклик в команду протягом всього 2019 року. Але великий футбол став великою політикою. Саме страхом керуються люди, які розсилають запрошення в національну команду. Не навичками футбольної майстерності ви апелюєте. Футбол поза політикою?”.

Також Ракицький подякував всім уболівальникам за підтримку: “Для мене було честю захищати збірну своєї країни, честь перемагати та доводити силу українців. Честь представляти кольори свого прапора на міжнародній арені. Спасибі всім, хто підтримував і тим, хто не підтримував, ви заряджали бути ще сильнішим. Я завжди бився на футбольному полі за перемогу для України. Бажаю тільки золотих нагород. Спасибі”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Поздравляю, Сборная Украины, с выходом на евро-20, желаю успехов, парни вы молодцы, игра классная! 10 лет назад я дебютировал за главную Команду, а сегодня говорю «до свидания». Я ухожу из Сборной Украины. Я ждал вызов в Команду на протяжении всего 2019 года. Но большой футбол стал большой политикой. Именно страхом руководствуются люди, которые рассылают приглашения в национальную команду. Не навыками футбольного мастерства вы апеллируете. Футбол в не политике? Для меня было честью защищать Сборную своей страны, честь побеждать и доказывать силу Украинцев. Честь представлять цвета своего флага на международной арене. Спасибо всем кто поддерживал и тем кто не поддерживал, Вы заряжали быть ещё сильнее. Я всегда бился на футбольном поле за победу для Украины! Желаю только золотых наград! Спасибо!

Допис, поширений Yaroslav_Rakitskyy_official (@rakitskyy_official)

Ракицький дебютував у збірній України 10 жовтня 2009 року і провів за національну команду 54 матчі, в яких забив 4 голи та зробив 3 передачі. Захисник втратив місце в команді після того, як перейшов з “Шахтаря” в “Зеніт”.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com