Разумков розповів коли планується референдум про продаж землі іноземцям (відео)

15.11.2019, 10:51
52294

Найближчим часом неможливо провести референдум про доступ іноземців до ринку землі в Україні . Він буде, але не скоро. Про це в ефірі ток−шоу “Право на владу” заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков.

Читайте також: Тернопільська обласна рада вимагає відставки Кабміну через закон про ринок землі

За його словами, спочатку ринок землі запустять для українців, а вже після того, як громадяни побачать, як це працює на власні очі, проведуть референдум. Він, однак не уточнив, коли саме він може відбутись.

“З’явилася інформація,що референдум буде між першим та другим читанням. Це не відповідає дійсності. Тому що це неможливо фізично підготувати і провести референдум… Зараз немає закону про референдум. Але сьогодні Рeслан Стефанчук, перший заступник голови Верховної Ради, разом з іншими фахівцями займається законом… Там навіть не закон про референдум: буде закон про народовладдя або − пакет законів про народовладдя. Там будуть місцеві референдуми, загальнонаціональні, народне вето,і ще деякі інші речі”, − сказав Разумков.

Референдум про продаж землі іноземцям буде, але не скоро.

Разумков: Референдум про продаж землі іноземцям буде, але не скоро. Провести референдум про доступ іноземців до ринку землі найближчим часом неможливо. Спочатку обіг земель запустять для українців, а вже після того, як громадяни побачать, як це працює на власні очі, проведуть референдум. Про це в ефірі ток-шоу «Право на владу» заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков. Він, однак не уточнив, коли саме він може відбутись.

Опубліковано ПРАВО НА ВЛАДУ Четвер, 14 листопада 2019 р.

Нагадаємо, що 13 листопада законопроект про ринок землі прийнято Верховною Радою у першому читанні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com