Разумков розповів, що роблять з депутатами, які не хочуть голосувати за його відставку

7.10.2021, 10:40
102474

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков заявляє, що депутатів, які не хочуть голосувати за його відставку з посади, викликають на Банкову.

Читайте також: «УДАР» самостійно братиме участь у наступних парламентських виборах

Як передає кореспондент УНІАН, про це він повідомив в ефірі телеканалу “Україна 24”.

Відповідаючи на запитання співголови фракції “Європейська солідарність” Ірини Геращенко щодо того, що процес відкликання Разумкова з посади спікера відбувається напередодні його дня народження (8 жовтня), і чи є це елементом “дріб’язкової помсти”, він сказав: “Дійсно, це буде відбуватися напередодні мого дня народження. Я гарно ставлюся до подарунків, особливо, до дешевих… Я абсолютно нормально до цього ставлюся, могли і 8-го проголосувати – теж було б непогано”.

Водночас, він додав, що депутатів, які не хочуть голосувати за відкликання його з посади спікера, викликають на Банкову.

“Я погано ставлюся до іншого, я погано ставлюся до того, що депутатів, які не хочуть голосувати за мою відставку, сьогодні викликають в ті чи інші будівлі, наприклад, на Банкову. І починають їм розповідати, як треба, і що треба робити в парламенті… Хочете зі мною посперечатися – давайте сперечатися. Навіщо ви людей чіпаєте”, – розповів голова ВР.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com