Реакція на промову Трампа: “Пелосі придумала “fuck-you-аплодисменти””

7.02.2019, 10:34
10826

Жест, як заява: З рішуче протягнутими вперед руками і прискіпливо-іронічним поглядом аплодувала спікер Палати представників США Ненсі Пелосі президентові Трампу під час його виступу.

Читайте також: Президент Трамп нагодував футбольну команду бургерами з McDonald’s

У білому костюмі і з кумедним виразом обличчя слухала Ненсі Пелосі  промову Дональда Трампа, коли він виступав перед Конгресом. Протягом останніх тижнів прес-секретар Палати представників США публічно поконфліктувала з президентом Трампом. Зараз вона вирішила також висловити своє невдоволення – наприклад, у той момент, коли президент США говорив про будівництво стіни та проблему мігрантів з Мексики.

Насправді, Трамп хотів виступити в Палаті представників минулого тижня, але Пелосі заборонила йому робити це через шатдаун, який був спричинений дискусіями щодо фінансування стіни. Тому трохи більше, ніж планувалося, Трамп все ж звернувся до Конгресу, закликаючи до єдності, компромісу і неупередженості.

Однак публіці не так запам’ятається промова президента, як чудернадська реакція на неї пані Ненсі Пелосі. Вона поплескала йому з витягнутими руками вперед та іронічним поглядом. Ця гримаса дуже сподобалась глядачам, тому викликала бурхливу реакцію в Мережі.

Так, наприклад, актор Паттон Освальт написав у своєму Twitter: “Вітання спікеру Пелосі за відкриття “fuck-you-аплодисментів”.


Інші користувачі зробили з цього мем та вставили на світлину, де Трамп годує футболістів у Білому домі бургерами.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com