Президент Трамп нагодував футбольну команду бургерами з McDonald’s

16.01.2019, 17:19
7943

Дональд Трамп традиційно запросив футбольну команду до Білого дому та через “shutdown”, що паралізував роботу багатьох структур та кухні резиденції в тому числі, прийом набув доволі цікавого вигляду – президенту довелося пригостити відвідувачів фаст-фудом з відомих мереж швидкого харчування.

Читайте також: Трампа не запросили на похорон Маккейна

Перша та друга леді країни допомогли президенту Трампу з організацією та сервіруванням столу. На срібних тацях було подано піцу, 300 бургерів та багато картоплі-фрі з McDonald’s та Wendy’s. Трамп славиться своєю любов’ю до такої їжі, тому на питання журналістів, якій мережі харчування він надає перевагу, він відповів: “Мені подобається все. Якщо це американське, я люблю все”.

Нагадаємо, що у США вже більше трьох тижнів заблокована діяльність уряду та багатьох структур через “shutdown” – період вирішення спірних питань бюджету на новий рік. Цього разу каменем спотикання стало будівництво стіни на кордоні з Мексикою, на яку планувалось витратити 5-6 млрд доларів. Цей 19 шатдаун став найдовшим в історії США.

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com