“Реформа Супрун – шлях в нікуди”: реформатор Саакашвілі зробив гучну заяву

8.05.2020, 09:33
71746

Новопризначений голова Виконавчого комітету реформ Михайло Саакашвілі вважає, що медичну систему треба міняти повністю, оскільки часткова перебудова системи – це шлях в нікуди.

Читайте також: Зеленський підписав закон про скасування адмінстягнення у вигляді штрафних балів

Як інформує Главком, про це він заявив в ефірі “Сніданку з 1+1”, коментуючи медичну реформу, впроваджену ексочільницею МОЗ Уляною Супрун.

“Що стосується медичні реформи, треба повністю міняти систему, всі спроби частково міняти систему не допомагають. Мені посол Грузії розповів про 140 лікарень. Жодної такої немає в Україні. Спроба реанімації старої совкової системи не працює”, – сказав він.

Саакашвілі зазначив, що у Супрун, можливо, були хороші наміри, але хорошими намірами, зрозуміло, куди вимощена дорога.

“Перебудувати стару систему неможливо. Часткова перебудова системи – це шлях в нікуди. Систему треба повністю міняти, інакше слово “реформа” до цього не підходить. Слово “реформа” стало лайливим. Треба змінюватися, але реформи, які не поліпшують стан людей, не можуть вважатися реформами … Систему, звичайно, потрібно міняти повністю”, – наголосив він.

Як відомо, 7 травня президент України Володимир Зеленський призначив Михайла Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com