Регіна Тодоренко поділилася зворушливими відео зі свого італійського весілля (відео)

13.07.2019, 21:21
32998

Відома ведуча Регіна Тодоренко, яка днями поділилася першими офіційними фото з весілля з Топаловим, показала чуттєві відеоролики з урочистості.

Читайте також: Регіна Тодоренко спантеличила шанувальників новим образом (відео)

На сторінці в Instagram Тодоренко опублікувала серію весільних відео, які передають романтичну і невимушену атмосферу свята.

У кадрах показані найзворушливіші моменти з зіркового весілля: підготовка до церемонії, промовляння клятв, перший танок молодят та запальні танці гостей.

“Я переглядаю і плачу! А ви? Я все життя мріяла зніматися у голлівудському кіно! Іноді я навіть уявляла себе героїнею Джулії Робертс у фільмі “Красуня”, іноді мені хотілося опинитися в фільмі “Ла-ла-ленд”, співати і танцювати разом з героями. Але я ніколи не думала, що моїм першим голлівудським фільмом стане наше з ВМ весільне кіно! Це відео так тонко передає атмосферу свята, що панувала в той день”, – підписала чуттєво відеоролики зірка.

Читайте також: В Мережі з’явилися перші весільні фото Регіни Тодоренко та Влада Топалова (фото)

 

View this post on Instagram

 

#СвадьбаТТ (part 2) Я всю жизнь мечтала сниматься в голливудском кино! Иногда я даже представляла себя героиней Джулии Робертс в фильме «Красотка», иногда мне хотелось оказаться в фильме «Ла-ла-лэнд», петь и танцевать вместе с героями. Но я никогда не думала, что моим первым голливудским фильмом станет наше с ВМ свадебное кино! Этот видео так тонко передаёт атмосферу праздника, царившую в тот день. Спасибо вам, ребята, Иван и Вика @paramonova_movies , за эту фантастическую короткометражку;) #регинатодоренко #владтопалов #villaAstor

A post shared by regina todorenko (@reginatodorenko) on

Варто відзначити, що Регіна Тодоренко і співак Влад Топалов 3 липня зіграли весілля в Італії. Офіційно пара розписалася ще в жовтні 2018 року. У Мережі активно підраховують, у скільки ж зірковій парі обійшлося свято, яке вони влаштували на березі моря у Сорренто.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com