Рейд РДК Бєлгородщиною: місцева мешканка нафантазувала, що її утримували американці та поляки

29.05.2023, 07:30
141326

В Росії одна з постраждалих під час рейду російських добровольців Бєлгородщиною заявила, що її утримували американці та поляки.

Читайте також: У столиці уламки дронів впали на АЗС, є загиблі та постраждалі

Слова “постраждалої” переповів губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков.

Гладков стверджує, що жінку нібито утримували як заручницю, а серед нападників були поляки та американці. Її чоловіка – командира місцевої самооборони – було вбито.

“Жертва” стверджує, що “перебувала фактично в полоні”, “стікала кров’ю” і “не мала можливості навіть попити”. А у заручниках її тримали два українці, решта були американці та поляки.

“Що пережила вона, мабуть, важко навіть уявити. Психологічний стан дуже тяжкий, ніхто й ніщо не поверне їй чоловіка”, – пише Гладков.

Зазначимо, що російська пропаганда регулярно бреше про величезну кількість іноземних найманців, які нібито воюють за Україну.

Раніше в.о. голови СБУ Василь Малюк пояснював, що жодних іноземних підрозділів в Україні немає. Є невелика кількість добровольців-іноземців, з яких сформовано Іноземний легіон.  “Але це не має масовий характер, як намагаються показати пропагандисти”, – наголосив Малюк.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com