Реєстрацію кандидата Зеленського намагалися скасувати 9 разів

21.04.2019, 19:46
21870

Скасувати реєстрацію кандидата в президенти Володимир Зеленськогонамагалися 9 разів. Про це заявив представник передвиборного штабу Володимира Зеленського Олександр Корнієнко в неділю, 21 квітня, повідомляє  УНІАН.

Читайте також: Суд відхилив позов про зняття Зеленського з президентських виборів

Відповідаючи на питання щодо судового засідання за позовом спостерігача за виборами від громадської організації Українська асоціація акціонерів Андрія Хилько, Корнієнко відзначив, що “це був уже 9-й його позов до нас”.

“Сама ситуація, це було напередодні дня голосування ввечері і інформаційний простір уже було більш-менш вільний від новин, – на нашу думку, саме це викликало таку підвищену увагу саме до цього 9-го позову. Тому що інші 8 позовів він так само програв . У них він так само вимагав скасування реєстрації, що просто за законом не можна зробити”, – зазначив представник штабу Зеленського.

За словами Корнієнка, його колеги вчора виступили з позицією, що все це “нісенітниця”. “Людина займається… Ми не знаємо, які у нього мотиви це робити, але юридичних точно там мало мотивів”, – констатував координатор команди Зеленського.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com