Резонансне вбивство в Ужгороді: молодик до смерті побив лікаря, а його друг взяв вину на себе

18.08.2023, 09:32
145323

В Ужгороді 23-річний молодик посеред вулиці жорстоко побив 29-річного лікаря. Потерпілий помер у лікарні через тиждень, а вину взяв на себе друг нападника.

Читайте також: Вивозили жінок до борделів Ізраїлю: на Київщині ліквідовано міжнародний канал торгівлі людьми (фото, відео)

Про це повідомили в поліції Закарпатської області.

За даними слідства, 10 серпня 2023 року на вулиці Баб’яка в Ужгороді сталася бійка між водіями Skoda та Volkswagen Touareg. На відео з камер спостережень видно, як водій Volkswagen жорстоко побив іншого чоловіка. Під час цього потерпілий втратив свідомість, а підозрюваний просто втік з місця злочину.

29-річного чоловіка госпіталізували до реанімації в тяжкому стані. 17 серпня потерпілий помер. За даними місцевих ЗМІ, покійний працював лікарем.

Під час розслідування трагедії 24-річний чоловік заявив, що це саме він вчинив бійку, через що помер медик, проте виявилося, що він збрехав поліції.

“Під час досудового розслідування співробітники кримінальної поліції провели низку оперативних заходів і встановили, що ужгородець надав слідству неправдиві покази. Також поліцейські встановили справжнього фігуранта справи: ним виявився 23-річний мукачівець. Підмовивши знайомого, зловмисник намагався уникнути відповідальності за скоєне”, – йдеться у повідомленні.

Підозрюваного затримали. Йому інкримінують ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України. За це йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

“Щодо особи, яка намагалася взяти провину на себе, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 384 (Завідома неправдиве свідчення) Кримінального кодексу України”, – додали у поліції.

За даними видання “Закарпаття 24“, вбитим є лікар Мукачівської центральної лікарні Іван Т. У нього залишилися дружина та 1-річна дитина.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com