Рівень недовіри українців до Зеленського перевищив 60% (опитування)

10.11.2020, 21:25
88764

Рівень недовіри до президента України Володимира Зеленського знизився до 62%, тоді як рівень довіри до нього впав до 33%, свідчать результати опитування, яке провів “Центр Разумкова” у період з 30 жовтня до 5 листопада.

Читайте також: Хворий на коронавірус Зеленський ініціює програму “Здорова нація”

Для порівняння, дослідження, яке “Центр Разумкова” з фондом “Демократичні ініціативи” проводили в липні, але опублікували у вересні, Зеленському не довіряли 49% опитаних, а 45 – довіряли.

При цьому Володимир Зеленський і надалі має найвищу підтримку серед виборців. Якби президентські вибори відбулися найближчим часом, за нього проголосували б 31,2% з тих, хто взяв би участь у виборах. При цьому підтримка інших кандидатів є значно меншою.

Так, за Петра Порошенка готові віддати голос 21,1%, за Юрія Бойка – 16,9%, за Юлію Тимошенко – 8,3%, за Ігоря Смешка – 5,6%.

Зазначимо, що йдеться не про відповіді усіх опитаних, а лише тих, хто заявив, що взяв би участь у виборах.

Дослідження проводилося соціологічною службою “Центру Разумкова” методом інтерв’ю “обличчям до обличчя” за місцем проживання респондентів. Було опитано 2020 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької та Луганської областей. Теоретична похибка вибірки (без врахування дизайн-ефекту) не перевищує 2,3% з імовірністю 0,95.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com