Робота ПАТ “Укрнафта” заблокована третю добу: в компанії просять втрутитися президента

10.11.2022, 12:33
130693

Представники СБУ та БЕБ України не допустили до роботи співробітників та керівництво центрального офісу ПАТ “Укрнафта”.

Читайте також: Єврокомісія пропонує Україні безпрецедентну фінансову допомогу: 1,5 мільярда євро щомісяця

Про це заявили в пресслужбі “Укрнафти”, опублікувавши звернення до президента України Володимира Зеленського, Кабміна, Міністерства оборони України, НАК “Нафтогаз України” та ЗМІ.

“Вже третю добу працівниками БЕБ та СБУ заблоковано діяльність ПАТ “Укрнафта”, без пред’явлення рішення суду, що є єдиною можливою правовою підставою, в адміністративному офісі ПАТ “Укрнафта” проводиться обшук”, – йдеться в повідомленні компанії.

У компанії стверджують, що третю добу озброєні особи перебувають в офісі ПАТ “Укрнафта”, не допускають до робочих місць працівників, блокують усю оперативну діяльність товариства, перешкоджають виконанню звичайних операційних процесів щодо видобутку та переробки.

Крім того, третю добу заблоковані усі банківські рахунки ПАТ “Укрнафта”, діяльність товариства фактично зупинена.

“За даними https://opendatabot.ua 10.11.2022 року відбулася зміна Голови Правління ПАТ “Укрнафта” і таким з 10.11.2022 є Корецький Сергій Федорович. Станом на початок робочого дня 10.11.2022 Корецький С.Ф. в офісі ПАТ “Укрнафта” не з’являвся, будь-яких офіційних пояснень, інформації трудовому колективу не надано. Кабінет міністрів України, Міністерство оборони України, Міністерство економіки України, Міністерство енергетики України, Резніков Олексій ігнорують звернення 20-тисячного колективу ПАТ “Укрнафта”, – йдеться у повідомленні компанії.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com