Родичі повернулися з-за кордону: у Тернополі з коронавірусом госпіталізували місячне немовля

30.03.2020, 20:48
68081

У Тернопільську дитячу лікарню з підозрою на коронавірус 29 березня госпіталізували немовля, віком 1 місяць та 10 днів. Про це повідомив начальник відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради  Василь Даньчак у ефірі “Файного радіо”.

Читайте також: На Київщині перша жертва COVID−19: помер лікар (відео)

“Дитина зараз в реанімаційному відділенні міської дитячої лікарні − з підозрою на COVID−19, їй − 1 місяць і 10 днів. Привезли її з Шумського району. Ймовірне джерело зараження − родич, який повернувся за кордону. Стан дитини – відносно задовільний. Їй зробили лабораторне обстеження чекають результатів”, − повідомив Даньчак.

Загалом в Тернопільській міській дитячій лікарні станом на 10 годину 30 березня на лікуванні перебуває 6 пацієнтів з підтвердженим COVID−19. В інфекційному відділенні − одинадцятирічна дитина та її мама з Монастириського району, яких госпіталізували раніше. Стан хворих − відносно−задовільний. Ще двоє дітей 13 і 14 років, хворих на COVID−19, з Монастириського району перебувають в інфекційному відділенні. Стан однієї дитини − середньо−важкий, стан мами і ще однієї дитини − відносно−задовільний.
Також в реанімаційному відділенні лікарні проходить лікування дитина, якій 1,5 роки, з Кременецького району. У неї підтвердили COVID−19. Стан дитини – важкий−стабільний, з позитивною динамікою. Ймовірні джерела інфікування − родичі, які повернувся з Польщі.

За даними Центру громадського здоров’я, станом на ранок 30 березня в Україні 480 лабораторно підтверджених випадків  COVID−19, з них 11 летальних, 6 пацієнтів одужало (5  дорослих, 1 дитина). За добу було зафіксовано 62 нових випадки.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com