Родина лідера “Народного фронту” отримала російські паспорти в Криму у розпал російсько-української війни (документи)

24.04.2019, 19:13
22341

Члени сім’ї брата лідера фракції “Народний Фронт” Максима Бурбака не тільки проживають в Криму , але і в 2015 році отримали російські паспорти. Про це в своєму Telegram-каналі розповів відомий юрист Андрій Портнов.

Читайте також: ГПУ закрила справу проти нардепа Пашинського, який стріляв по чоловікові

“У той час, коли на Донбасі гинули українські солдати, а лідери Народного Фронту Яценюк і Бурбак робили жорсткі антиросійські заяви, родина рідного брата глави Бурбака та керівника обласної організації Народного Фронту, партнера і однокласника Яценюка отримувала в Криму російські паспорти”, – написав Андрій Портнов. 

Зокрема, дружина брата Максима Бурбака Олексія Олена Борисова при видачі довіреності на оформлення нерухомості керувалася російськими законами, визнаючи таким чином і легалізуючи в Криму російську владу. Крім того, російському нотаріусу вона представила паспорт, виданий ФМС Росії 16 червня 2015 року, тобто в самий розпал загроз Яценюка і Бурбака притягнути до відповідальності всіх, хто співпрацює в Криму з окупаційним російським режимом.

Крім того, теща Бурбака Ольга Борисова в лютому 2015 оформила на себе за російськими законами торговий центр в Ялті, вказавши в реєстраційних документах такі слова: “суб’єкт Російської Федерації Республіка Крим”.

 

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com