Родину жінки, яка померла від коронавірусу, взяли під охорону

13.03.2020, 17:10
66375

Поліція забезпечує охорону правопорядку в Радомишлі Житомирської області поблизу місця проживання родичів померлої від коронавірусу жінки, пише УНІАН.

Читайте також: В Україні зафіксовано перший летальний випадок від коронавірусу

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Житомирської області, “наразі у Радомишлі забезпечується охорона публічної безпеки та порядку поблизу місць лікування хворої та проживання її та рідних”.

Також передбачено можливість виставлення стаціонарних постів на в’їздах-виїздах з міста з метою попередження поширення вірусу.”

У разі прийняття відповідного рішення щодо фільтраційних постів на в’їзді-виїзді з Радомишля поліція готова до такої роботи, звісно, у взаємодії з медичними працівниками”,  запевнив начальник ГУНП в Житомирській області Сергій Крупєй.

За його словами, забезпечується постійний зв’язок з мобільними медичними бригадами та визначено шляхи переміщення потенційно інфікованих осіб.
У повідомленні сказано, що поліцейські готові реагувати на будь-які події, що можуть вплинути на безпеку громадян.

Читайте також: На Житомирщині через коронавірус зупинено рух маршруток

Водночас поліція закликає жителів області зберігати спокій, не піддаватися безпідставній паніці та не поширювати неперевірену інформацію. “Закликаємо всіх до максимальної правової культури та свідомості, толерантності і взаємодопомоги. Наразі ситуація на території області контрольована. Поліція має достатньо сил і засобів для забезпечення публічної безпеки та порядку”, – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com