Романа Гринкевича оголошено у всеукраїнський розшук

19.01.2024, 09:03
152988

Державне бюро розслідувань оголосило в розшук Романа Гринкевича – одного з членів організованої злочинної групи, причетної до махінацій на закупівлях для Збройних сил України.

Читайте також: США могли зробити більше для переваги України, але обережність перемогла, – Bloomberg

Про це повідомила радниця ДБР Тетяна Сап’ян в ефірі телемарафону.

За її словами, днями бюро викрило діяльність згаданого злочинного угруповання, яке завдало збитків держбюджету на суму майже 1 мільярд гривень.

“Вчора (17 січня – ред.) проводилася низка невідкладних обшуків, щоб знайти й затримати членів злочинного угруповання, зокрема родича львівського бізнесмена. На жаль, його поки не знайшли, але підозра в шахрайстві та участі у злочинному угрупованні йому оголошена у встановленому законом порядку”, – наголосила Тетяна Сап’ян.

П’ятьом учасникам групи вже повідомлено про підозру та затримано їх, проте Роман Гринкевич переховується і його оголошено в розшук.

“Якщо вам відомо про його місцеперебування, повідомляйте правоохоронним органам. Кордон він офіційно не перетинав”, – зауважила вона.

Нагадаємо, в четвер, 18 січня, львівському бізнесменові Ігорю Гринкевичу, його синові Роману Гринкевичу та іншим учасникам злочинної схеми, які наживалися на ЗСУ, мали обрати запобіжний захід. Однак Гринкевича-молодшого так і не затримали, де він зараз – невідомо.

Раніше Роман Гринкевич стверджував, що діяльність його родини відбувалася нібито в умовах чинного законодавства, тож його родина не виправдовуватиметься, бо начебто “нема в чому”, і тікати за кордон вони не планують.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com