Романтичний гороскоп на 14 лютого: які сюрпризи приготували зірки на День закоханих

13.02.2020, 10:30
63011

Пора дізнатися, які приємні події чекають нас у найромантичніше свято в році, адже воно вже на підході. Місяць відповідає за почуття, емоції, потреби людини.

Читайте також: Любовний гороскоп на лютий: астролог назвав знаки Зодіаку, які знайдуть кохання

14 лютого Місяць рухається за знаком Скорпіона, що додає відтінок пристрасті всьому, що є в планах і думках. Флірт і яскраві речі сприяють поліпшенню настрою. В цей день буде підвищений інтерес до різних обрядів і заборон. Атмосфера напружена, для того щоб влаштувати скандал, достатньо всього лише мінімального приводу. Прояснюються перспективи взаємовідносин, відкриваються очі на людей, про яких ви начебто знали всі, каже астролог Марина Скаді, повідомляє УНІАН.

Овен
День сприятливий для спілкування з протилежною статтю, для заручин, одруження. Можлива раптова прихильність, любов з першого погляду. Дуже важливо в цей день бути на публіці, це дозволить вступити в нові контакти – любовні або ділові – з протилежною статтю. День залишить про себе приємні враження, відкриє нові можливості.

Телець

Ваша імпульсивність і залежність від настрою, ставить під загрозу гармонію ваших особистих взаємин. Постарайтеся не ревнувати і не обмежувати свободу вашого партнера. Почуття виникають миттєво, реакції на події дуже сильні в цей день. Любовна сфера створює багато клопоту з найрізніших причин.

Близнюки

У цей день сприятливі спільні поїздки за кордон, прояв емоцій, озвучування своїх бажань. Можливе романтичне знайомство далеко від рідних місць або зустріч з іноземцем, яка може перерости у велике почуття. Любов можна знайти, виконуючи громадське доручення, або беручи участь у будь-якій конференції.

Рак

Сильне почуття може покласти початок новому періоду життя, розширити можливості для особистого розвитку. Хороший день для спілкування з коханою людиною, для сімейних вечорів, зустрічей зі старими друзями, романтичних побачень. Ваша увага і турбота, здатні надовго закріпити успіх, сприяти гармонізації відносин.

Лев

Сьогодні ви зможете привернути увагу бажаного партнера, можете вразити екстравагантністю нарівні з гарним смаком. Використовуйте цей день для гармонізації ваших романтичних відносин і сімейних зв’язків. Не виключені любовні авантюри, нові знайомства, які можуть вплинути на існуючі взаємини.

Діва

Це час напруження емоцій, посилення чуттєвості. Можливе відновлення колишніх взаємин, в особистій сфері обов’язково щось відбувається: відносини переходять на наступний рівень або руйнуються. Якщо відносини з партнером досі мали платонічний характер, то атмосфера цього дня сприяє більш близьким контактам.

Терези

Ви можете не відчувати впевненість у собі, але саме сьогодні особливо привабливі для протилежної статі. Зв’язки, що виникають у цей день, як правило, неглибокі і швидкоплинні. Імовірні розчарування і засмучення через романтичних відносин. Ваші поточні взаємини можуть постраждати, якщо ви поставите під голову свої інтереси та думку.

Скорпіон

День кохання та пристрасті, якщо є можливість, краще взяти відгул на роботі в цей день. Відкиньте всі комплекси і забобони і отримуйте задоволення. Вас можуть мучити спогади про колишню любов і загублені стосунки, є можливість їх відновити. Партнери по-новому відкриваються перед вами, ви усвідомлюєте справжнє ставлення до вас.

Стрілець

Щасливий випадок або ситуація допоможе вам домогтися особистого успіху у протилежної статі. Для всіх ви бажаний гість, вам надають знаки уваги. Хороший день для усунення конфліктних ситуацій, гармонізації та встановлення партнерських та інших взаємовідносин, які будуть розвиватися так, як ви запланували.

Козеріг

Можуть виникнути розбіжності з оточуючими з приводу різних суджень, що може викликати напруженість у взаєминах, але вона навряд чи спровокує серйозні сварки. В атмосфері взаємної поваги ситуація швидко вирішиться без шкоди для вашої особистості і самолюбства. Уникайте перебільшувати свою значущість у відносинах, дозвольте партнеру зробити перший крок.

Водолій

Ви отримаєте радість від спілкування з близькими і членами родини. Зможете гармонізувати стосунки з протилежною статтю, встановити мир і злагоду в сім’ї або в парних стосунках. Хороший день для заручин, одруження, для вираження і аналізу своїх почуттів і прихильностей, оскільки сьогодні ви правильно оцінюєте партнера і його до вас ставлення.

Риби

У цей день ви знаходитесь у піднесеному настрої, легше йдете на контакт, можете сміливо проявити ініціативу при знайомстві. Завдяки м’якості поводження, дипломатичність, тактовність, вам сьогодні багато що вдається. Творчим людям або людей мистецтва особливо щастить у цей день. Гарний час для знайомства, для розв’язання питань, що стосуються любові і відносин.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com