Любовний гороскоп на лютий: астролог назвав знаки Зодіаку, які знайдуть кохання

2.02.2020, 20:46
61688

Лютий вважається одним із найромантичніших місяців року. Ймовірно, такі асоціації виникають через День усіх закоханих, який святкується 14 лютого.

Свій любовний прогноз на лютий 2020 року дав відомий екстрасенс та астролог Хаял Алекперов. За його словами, цього місяця зірки будуть прихильно ставитися до всіх романтичних проявів, пишуть “Факти”.

Читайте також: Унікальна дата 02.02.2020: астрологи розповіли у чому особливість

Овни

Лютий для Овнів − місяць романтики. Багато самотніх представників знака в цей період можуть кардинально поміняти своє особисте життя. Що ж стосується сімейних Овнів, то у них є всі шанси розпалити стихли пристрасті у стосунках з новою силою. Головне при цьому − зробити перший крок і здивувати партнера приємним сюрпризом. Повірте, вам не доведеться довго чекати відповідного кроку.

Тельці

Зірки радять представникам знака Тельців тримати в таємниці подробиці свого особистого життя і не поширюватися про них у розмовах з людьми, в яких не зовсім впевнені. Адже в цей період є велика ймовірність стати жертвою неприємних пліток і чуток. Сімейним же знакам зірки обіцяють приємні моменти в спілкуванні з вашою половинкою. Продумайте, як краще провести вихідні дні – може, навіть відправитися в невелику подорож.

Близнюки

У тих Близнюків, які перебувають у стосунках, в лютому можливі конфлікти з партнером. І щоб не затьмарювати майбутнє свято всіх закоханих сварками, постарайтеся більше часу приділяти коханим людям, частіше балуйте їх своєю увагою – повірте, вони її дуже потребують. Самотнім же серцям вдалі знайомства принесе друга половина місяця. Для цього вам треба зробити зовсім небагато: будьте напоготові!

Раки

Цей місяць – вдала можливість Ракам кардинально змінити своє життя. Багато самотніх представників знака в цей період можуть навіть зустріти свою долю. Сімейним же Ракам не варто загострювати конфлікти зі своєю другою половинкою – пам’ятайте, що помиритися буде не так легко, як ви розраховували.

Читайте також: Астрологи розповіли, яких чоловіків краще обійти незаміжнім жінкам

Леви

У лютому Леви виявляться в самому центрі уваги протилежної статі. І якщо вільним представникам знака це обіцяє низку романтичних знайомств і побачень, то для сімейних Львів така ситуація може стати причиною неприємних конфліктів з партнером і з’ясувань стосунків. Порада зірок – не варто випробовувати партнера ревнощами, і особливо – напередодні Дня всіх закоханих.

Діви

Початок місяця порадує представників знака Дів приємними новинами, пов’язаними з особистою сферою стосунків. Цілком ймовірно, що ваш партнер зважиться нарешті на серйозний крок, якого ви так давно від нього чекали. Самотнім же представникам знака варто бути обережнішими з новими знайомствами – імовірний великий ризик розчарувань.

Терези

Цей період не обіцяє самотнім представникам знака Терезів кардинальних змін в особистому житті. Але не варто турбуватися з цього приводу. Прийміть цю ситуацію як прекрасну можливість розібратися в собі і своїх почуттях. Сімейним же знакам варто бути уважнішими до свого партнера. Найімовірніше, за холодністю і відчуженістю вашої половинки, насправді, заховане бажання поговорити по душах і поділитися своїми переживаннями.

Скорпіони

Лютий порадує самотніх Скорпіонів приємними романтичними знайомствами. Не виключено навіть, що ви зустрінете своє кохання в самому несподіваному місці. А тому намагайтеся завжди виглядати на всі сто відсотків. Сімейні ж представники знаку зможуть, нарешті, насолодитися гармонією у стосунках. Порада зірок – на цій хвилі вирушити в спільну подорож або влаштувати незабутній вікенд. Це підігріє ваші почуття.

Читайте також: Астрологи назвали знаки Зодіаку які несумісні в любовних стосунках

Стрільці

Самотнім Стрільцям у цьому місяці зірки обіцяють приємні зустрічі і романтичні знайомства. Сімейним же представникам знака потрібно більш уважніше ставитися до слів, які ви говорите своєму партнеру. Гостре слівце і сувора критика з вашого боку можуть стати головною причиною серйозного конфлікту.

Козероги

Лютий порадує Козерогів новими романтичними знайомствами або зустріччю з людиною, яку ви дуже давно не бачили. Цілком ймовірно, що це стане початком нового бурхливого роману. Сімейним же знакам варто бути готовим до того, що конфлікти і суперечки з партнером можуть виникати на рівному місці. Щоб цього уникнути, не залишайте місця недосказаності, намагайтеся частіше говорити по душах.

Водолії

У цей період зірки обіцяють сімейним Водоліям романтику. Пристрасті в стосунках можуть розгорітися з новою силою. Не бійтеся піти на поводу у цих почуттів і бажань. Самотнім же представникам знака варто бути обережнішими з новими знайомствами на початку місяця. Цілком ймовірно, що ваше перше враження про людину виявиться хибним. Тому не варто занадто віддаватися почуттям.

Риби

Сімейним представникам знака зірки радять частіше дослухатися порад свого партнера. Так ви не лише зможете зберегти гармонію у стосунках, але й досягнете ще більших успіхів у своїх справах. Самотніх же Риб новими й дуже перспективними знайомствами порадує середина місяця. Головне при цьому – частіше виходити в світ, спілкуватися з друзями і не пропускати вечірки

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com