Російська община звинуватила нардепа з Рівного у приниженні (фото)

12.02.2022, 20:33
111296

Російська община Волині звинуватила у приниженні громадян України за етнічним походженням нардепа з Рівного Дмитра Соломчука через його білборди.

Читайте також: У Луцьку взяли під варту неповнолітнього, який на переході збив людей

Про це повідомив нардеп на своїй сторінці у Фейсбуці, передає ІА Волинські новини.

«Тут у російської общини Волині пригоріло і вони записали мене в нацисти й людиноненависники. Взагалі мене здивувало, що в сусідній Волині ще існують такі організації», – йдеться у дописі.

Справа в тому, що напередодні Дня всіх закоханих нардеп Дмитро Соломчук привітів рівнянок фразою: «Кохайтеся, рівнянки, та не з москалями!»

Це обурило Російську общину Волинської області.

Громада звернулася до Генпрокурора, Верховної Ради та МВС з проханням «вжити необхідних законних процедур щодо припинення публічного приниження громадян України за їх етнічним походженням. Нас, етнічних росіян, що представляють «Російську общину Волинської області.

Читайте також: Доньці відомого луцького бізнесмена, яка збила людину насмерть – не оголосили про підозру

«Ніхто з громадян України не може піддаватись зневажливих, ксенофобських образливих прізвиськ, що принижують етнічну ідентичність людини», – йдеться в заяві.

Сам нардеп Дмитро Соломчук заявив: «На мою думку, краще б звернувся до Путіна, щоб той відвів свою орду від кордонів нашої держави та з українських територій.

А реакція людей у соцмережах на наше привітання промовисто говорить, що фраза Кобзаря актуальна, як ніколи. Тож, кохайтеся, рівнянки, та не з москалями!»

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com