Російські найманці знищили вантажівку української сторони СЦКК біля КПВВ “Щастя” (відео)

20.02.2022, 22:31
111882

Російські найманці у неділю, 20 лютого, знищили вантажівку ЗІЛ-131 українських представників Спільного центру контролю та координації (СЦКК) на мосту біля КПВВ “Щастя” (Луганська область).

Читайте також: Польща пропонує відключити “Північний потік-1”

Про це повідомили у пресцентрі ООС в Facebook у неділю ввечері.

“20 лютого з напрямку населеного пункту Весела Гора російськими окупаційними військами було здійснено обстріл позицій Збройних Сил України у напрямку населеного пункту Щастя з застосуванням міномета калібру 120 мм, станкового протитанкового гранатомета СПГ-9 (6 пострілів), станкового автоматичного гранатомета АГС-17 (30 пострілів), великокаліберного кулемета (10 черг). У результаті цього обстрілу було знищено автомобіль марки ЗіЛ-131 української сторони спільного центру координації та контролю припинення вогню”, – йдеться у повідомленні штабу ООС.

Читайте також: Зеленський виступив на Мюнхенській безпековій конференції (відео)

У штабі наголосили, що підрозділи ООС тримають ситуацію під контролем і продовжують виконувати завдання щодо відсічі та стримування збройної агресії РФ.

“Збройні сили України дотримуються Мінських домовленостей та відкривають вогонь виключно у тих випадках, коли дії російських окупаційних військ створюють загрозу життю та здоров’ю українських воїнів та мирних громадян”, – йдеться у повідомленні.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook 

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com