Російські шпигуни влаштовуються до різних організацій по всьому світу та організовують вбивства: як це відбувається

6.02.2024, 12:01
153772

Російські шпигуни-диверсанти з військової частини 29155 ГРУ організовують вбивства по всьому світу. Для цього вони користуються фальшивими документами та навіть вдають із себе журналістів, правозахисників і кінематографістів.

Читайте також: Під час обстрілу “пекарні” у Лисичанську ліквідовано “міністра ЛНР”

Про це пише видання The Insider.

Як зазначається, російські шпигуни по всьому світу проникають до різних міжнародних організацій. Для цього вони використовують підроблені документи та роками вивчають легенди, яку “роль” цього разу їм потрібно буде “грати”. Завдяки цьому їм вдається організовувати вбивства, вибухи та отруєння хімічною зброєю.

“Втершись” у довіру, російські ГРУвці змогли проникнути на форум Каспарова, вступили до Ліги документального кіно та влаштувалися працювати в газету.

Як-от, наприклад, Іван Жихарєв — професійний геолог, який спеціалізується на бурінні свердловин для води, а також активіст, який присвячує вільний час правозахисній діяльності.

“У Московській відкритій школі прав людини його пам’ятають як одного з найактивніших волонтерів, він намагався не пропускати жодного Форуму вільної Росії, де брав участь у робочій групі щодо санкцій, просував ініціативи щодо захисту екології та донорства крові. Його не варто плутати з Іваном Жигарьовим — людиною з такою самою датою народження, ідентичною зовнішністю і лише однією іншою літерою у прізвищі. Жигарьов — учасник особливо секретного підрозділу вбивць і диверсантів, які отримали багаторічну підготовку в Головному розвідувальному управлінні Міноборони”, — пише видання.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com