Російські спецслужби проводять масові обшуки в будинках кримських татар

27.03.2019, 12:12
18260

ФСБ окупантів проводять масові обшуки у будинках кримських татар в анексованому Криму. Про це повідомляє журналіст Антон Наумлюк на сторінці у соцмережі Facebook.

Читайте також: У Московському патріархаті відзначилися ганебною заявою про Крим

“У Сімферополі (селища Строганівка і Кам’янка) співробітники російських правоохоронних органів проводять щонайменше 20 обшуків в будинках кримських татар, активістів Кримської Солідарності. Також відомо про один обшуку в Білогірському районі. Для участі в обшуках в якості понятих вчора в автотранспортом технікумі набрали 60 студентів”, – розповів він.

Також Наумлюк назвав імена всіх постраждалих від ФСБ Росії.

Сімферополь: 1. Руслан Сулейманов 2. Ремзі Бекіров 3. Осман Аріфмеметов 4. Рустем Шейхаліев 5. Ерфан Османов 6. Азіз Бекіров 7. Яким Бекіров 8. Абдульазіз Умеров 9. Меджіт Абдурахманов 10. Тофік Абдулгазіев 11. Яшар Муедінов 12. Сеітвелі Сейтабдіев 13. Едем Яячіков 14. Бекір Адил 15. Сейран Муртаза 16. Шабан і Зарема Умерова 17. Джеміль Гафаров 18. Сервер Газієв 19. Алім і Фархат Керімова 20. Риза Ізета.

Білогірський район: 1. Ізет Абдуллаєв.

“Обшуки проводять співробітники ФСБ в зв’язку зі справою Хізб ут-Тахрір”, – додав він.

Пізніше, спільнота “Кримська солідарність” повідомила, що обшуки проходять ще в чотирьох будинках. ФСБ обшукує домівку: Риза Ізети, Сейтхалілова Рустема, Владлена Абдулкадирова та Базаров Фархада.

Читайте головні новини України та світу на наших сторінках у FacebookTelegram та Instagram

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com