“Російський клоун”: Шуфрич та Бутусов побилися в прямому ефірі (фото, відео)

19.02.2022, 09:31
111728

Увечері в п’ятницю, 18 лютого, у прямому ефірі програми “Свобода слова Савіка Шустера” народний депутат Нестор Шуфрич із фракції “Опозиційна платформа – За життя” отримав удар по обличчю від журналіста Юрія Бутусова. Бійка після цього продовжилася в партері.

Читайте також: Родина Шуфрича визнала Крим “російським”, оформивши там майно за законами РФ, – ЗМІ (відео)

Про це пише ТСН.

Конфлікт почався тоді, коли народний депутат заявив, що виборці “ОПЗЖ” — такі ж українці. “Ви їх зрадили. Вся фракція втекла за кордон”, — кинув на це репліку журналіст.

“Де ваша фракція зараз”, – вигукував він, перебиваючи Шуфрича, обзиваючи його “російським клоуном” та згадуючи про російські обстріли на фронті.

“І в цей час глядачі вимушені дивитися в ефірі виступи цих зрадників. Припиніть давати слово цим негідникам”, – почав вимагати у ведучого головний редактор видання “Цензор. Нет”.“Зрадника встановлює суд”, – почав відповідати народний депутат, але журналіст спершу перебив його на словах, вигукнувши: “Нестор Шуфрич, вам ніхто не давав слова!”, а потім і фізично. Під час тиради про рівність усіх українців незалежно від того, якою мовою вони розмовляють, депутат отримав потужного ляпаса, від якого злетів зі стільця.

Читайте також: “Герой Дебальцева”: Шуфрич зробив дивну заяву про Киву й згадав про Порошенка (відео)

Бійка на цьому не припинилася. Гості студії зчепилися і впали на підлогу. Кілька хвилин боротьба велася в партері. Журналіст опинився згори, притиснувши народного депутата до долівки. Зрештою забіяк розняли та розвели в сторони.
Після того, як ситуація втихомирилася і Нестор Шуфрич повернувся до студії, його обличчя було в синцях та подряпинах.

Зауважимо, що днями Шуфрич сказав Соловйову що сподівається, що українська армія “не буде смикатись” під час атаки російських окупантів.

Читайте головні новини України та світу на нашій сторінці у Facebook

Помилка в тексті? CTRL+ ENTER

    Коментарі (0)

    Додати коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

    Останні новини

    Опитування

    WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com